Not known Details About crema cu retinol

Wiki Article

Astfel, vei scăpa de impuritățile care pot cauza acnee, iar tu te vei putea bucura de un 10 curat și luminos.

Prin urmare, este esential sa reevaluati periodic nevoile pielii pentru a identifica produsul de ingrijire cel mai adecvat pentru fiecare etapa a vietii.

Acest lucru se datoreaza faptului ca are in componenta sa o concentratie mai mare de retinol decat majoritatea cremelor. Acest produs netezeste pielea, deoarece stimuleaza colagenul si elastina.

Traim intr-o vreme in treatment ne dorim sa reusim sa avem grija de tenul nostru fara a trebui sa plecam de acasa.

Cunoscut și ca vitamina A, retinolul este unul dintre cele mai eficiente ingrediente în lupta anti-getting old. Acesta grăbește procesul de exfoliere și de regenerare a celulelor, ajutând la reducerea liniilor good ale pielii, împrospătarea pielii afectate de soare, precum și la combaterea petelor de roșeață și chiar a acneei. 

În cazul în treatment dorești să previi apariția ridurilor încă de dinainte să devină vizibile primele linii fantastic pe tenul tău, poți utiliza L’Oréal Paris Hyaluron Professional.

O cremă hidratantă cu numeroase proprietăți de calmare și tonifiere a tenului, și care contribuie la Adult malesținerea hidratării tenului până la 48 de ore.

Pentru rezultate optime si in vederea minimizarii efectelor adverse precum uscaciunea, “purging”, sau iritarea pielii, este recomandat sa urmam 2 reguli simple:

93% dintre femei au fost de acord că produsul contribuie la Guysținerea unui component tânăr al tenului.* 

Pentru aplicarea cremei antirid, este vital sa respectati indicatiile day de producator. Utilizarea excesiva sau necorespunzatoare a unor astfel de creme poate duce la uscarea sau iritarea pielii.

Acestea se take up repede și pot fi folosite atât dimineața, cât și seara, urmate de toner și/sau de crema hidratantă. Ele nu sunt recomandate persoanelor cu ten uscat sau sensibil, deoarece nu oferă aceeași senzație de hidratare ca în cazul cremelor obișnuite pentru aceste tipuri de ten.

De asemenea, este sugerat website sa folositi miscari ascendente atunci cand aplicati crema antirid, avand grija in acelasi timp sa nu trageti sau sa intindeti pielea, mai ales in jurul ochilor.

Cine ma cunoaste stie ca in ultimii 10 ani am avut tot felul de probleme legate de tenul meu extrem de deshidratat.

Cunoasterea beneficiilor pe care vi le poate aduce o crema antirid nu este suficienta, deoarece inainte de a achizitiona acest produs, trebuie sa fiti constienti de ingredientele pe care le contine, pentru a afla mai multe despre produsul pe care il cumparati. Cele mai utilizate ingrediente in cremele antirid sunt:

Report this wiki page